Finn forhandler

Finn din forhandler på Jordskruer:

Ballangen

,

Nordland

SignaturBygg AS

Nettside: 

https://signatur-bygg.no/

E-post: 

Telefon:

+47 977 08 784

SignaturBygg as er en byggmesterbedrift med tilholdssted i Ballangen i Narvik kommune. Vi består av tre fagarbeider og én lærling. Vårt mål er å levere et produkt som både vi og kundene er stolte og fornøyde over. God kommunikasjon, kvalitet og punktlighet er noen av de viktigste verktøyene i arbeidshverdagen vår.

Eidsvåg

,

Møre og Romsdal

Betongprosjekt AS

Nettside: 

https://betong-prosjekt.no/

E-post: 

Telefon:

Som et supplement til de tyngre betongkonstruksjonene vi primært driver med, tilbyr vi også lettere fundamentering fra jordskruer.no. Dette er dokumenterbare løsninger, for fundamentering av terrasser og verandaer, hagestuer, gjerder osv. Disse løsningene krever minimale inngrep i og rundt byggegropen og er derfor et svært hensiktsmessig alternativ i ferdig etablerte hager eller lignende.

Lier

,

Viken

Alfa Omega Entreprenør AS

Nettside: 

http://www.alfaomegaentreprenor.no

E-post: 

Telefon:

+47 406 04 394

Opptrer som en totalleverandør for næringslivet og i privatmarkedet. Gjennom mange års fartstid i bransjen vet vi hvilke forventninger som ligger hos kundene våres.

Mo i Rana

,

Nordland

Polarsirkelen Bygg Helgeland AS

Nettside: 

https://www.polarsirkelenbygghelgeland.no/

E-post: 

polarsirkelenbygg@outlook.com

Telefon:

+47 942 28 169

Hei og velkommen til Polarsirkelen Bygg Helgeland AS Vi påtar oss både små og store oppdrag. Ingen for små, ingen for stor. Opererer med konkurransedyktige priser i markedet og har flotte profesjonelle samarbeids takere. Ring eller send mail for gratis befaring og tilbud.

Råde

,

Viken

Tofteberg AS

Nettside: 

https://skaputerom.no/

E-post: 

Telefon:

SkapUterom.no eies og drives av selskapet Tofteberg AS som har opprinnelse fra stedsnavnet hvor vi driver vår virksomhet sentralt plassert nær E6 i Råde kommune. Vi har lang erfaring innenfor entreprenørvirksomhet, og varehandel. Vi er en hage og uteromsleverandør med fokus på helheten. Derfor samarbeider vi med hagedesignere som sammen med oss kan innfri deres hagedrøm. Vi i SkapUterom.no kaller det for "Fra drøm til virkelighet". Et hagekonsept hvor du som kunde bestemmer selv hvordan prosjektet skal leveres. Med direkte avtaler fra mange kjente produsenter kan vi gi konkurransedyktige priser som kommer ditt prosjekt til gode. Har du et spesielt ønske skaffer vi det til avtalt pris. Selv om du ikke har store hageprosjekter kan vi hjelpe med det meste, og leverer produkter/tjenester innenfor områdene: Belegningsstein og støttemur i betong eller naturstein Terrasser og gangbaner Kjøkkenhager & Pergola Utestuer Planter & trær fra Norske Planteskoler Plantekasser og hele systemløsninger i stål eller trevirke Gjerder i glass, og trevirke Utekjøkken og griller Flaggstenger i glassfiber eller stål Miljøvennlig fundamentering fra Jordskruer® Utepeiser og pizzaovner Vanningsprodukter og selvvanning SkapUterom.no kundetilpasset prosjektleveranser Graving, drenering, vann og avløp Vi leverer også vinter og grønttjenester som syd i Viken: Sommervedlikehold - klipp, beskjæring, planter og trær Vintervedlikehold - maskin og håndmåking Stubbefresing Trefelling Vaktmestertjenester Vi gleder oss til å høre mer om ditt prosjekt om det lite eller stort, og kommer gjerne på en uforpliktende befaring syd i Viken/Oslo. Ryddighet og klare avtaler er vårt hovedfokus: Som kunde hos oss vil du alltid motta detaljert tilbud på epost for din forespørsel på våre produkter og tjenester.

Sandem

,

Innlandet

Øyvind Sand Montør og Håndverker

Nettside: 

E-post: 

oeyvsan@online.no

Telefon:

+47 911 49 095

Forhandler Norgesgjerde sine produkter, Øyvind er en løsningsorientert snekker med kunden i fokus, han monterer rekkverk og fundamenter fra Jordskruer.no

Sandnessjøen

,

Nordland

Contractor Bygg

Nettside: 

http://www.contractorbygg.com

E-post: 

Telefon:

08089

Contractor Bygg er spesialist på bygg- og anlegg. Vi sikrer kvalifisert personell som leverer av høyeste kvalitet. ​Ved å velge Contractor Bygg kan du være trygg på at du får kvalitet til riktig tid og pris. ​Vi tilbyr skreddersydde og fleksible løsninger innen alle fagområder knyttet til bygg- og anlegg. For private som vil ha et nytt bad, til mer omfattende prosjekter. ​Vi har avdeling i Sandnessjøen, Mosjøen og Herøy, og dekker hele Helgeland. ​Ta kontakt, så tar vi en kopp kaffe og en prat om dine ønsker og behov.

Selbu

,

Trøndelag

Nesvold Bygg AS

Nettside: 

http://nesvoldbygg.no/

E-post: 

firmapost@nesvoldbygg.no

Telefon:

Nesvold Bygg ble stiftet i 2008 av byggmester og takstmann Frode Nesvold som et enkeltpersonforetak. Firmaet ble senere konvertert over til et AS i 2011. Nesvold Bygg er stolt forhandler av Mesterhus. Du finner oss i Selbuvegen 1589 sentralt i Selbu rett v/riksvei 705. Vi leverer hus, hytter, garasjer, nybygg, tilbygg, restaurering, takrenovering, våtroms arbeid/sertifisert, flis – og murerarbeid. Vi er også sertifisert/godkjent for pipe fornying. Vi leverer totalentreprise på ditt prosjekt. Nesvold Bygg har alltid kunnskap og kvalitet i fokus. Vi er en byggmesterbedrift, godkjent lærlingebedrift og er stolte av å kunne bidra til å utdanne og videreføre faget til morgendagens byggfagarbeidere. De ansatte har bransjeerfaring og utdannelse/fagbrev/svennebrev, dette for å sikre kvalitet i alle ledd. Sertifisert for våtrom. Nesvold Bygg er medlem i Norges byggmesterforbund, Trondhjems Byggmesterlaug. Dette er et kvalitetsstempel som gir deg som kunde den ekstra tryggheten. … det blir som avtalt

Sobergmoen

,

Viken

Simasi AS

Nettside: 

E-post: 

Telefon:

Svolvær

,

Nordland

Svolvær Blikkenslagerverksted AS

Nettside: 

E-post: 

bjorn@svoblikk.no

Telefon:

+47 76 07 13 55

Svolvær Blikkenslagerverksted ble startet for over 40 år siden av Kurt Pedersen og Roar Ingolfsen og har med unntak av de første årene alltid hold til på Hjellskjæret i Svolvær. Idag eies og drives bedriften av Kurt og sønn Bjørn Kristian Pedersen. Vi Tilbyr tjenester innen Tak-Fasader-ventilasjon-Kjøl/frys- Stolt forhandler av jordskruer.no Ta kontakt for mer info.

Ålesund

,

Møre og Romsdal

Solide Fundamenter

Nettside: 

E-post: 

kontakt@solidefundameneter.no

Telefon:

+47 479 29 221

Solide Fundamenter AS levere tjenester og produkter som er kostnadseffektive for kundene. Våre produkter er av høy kvalitet og har lang levetid.

© 2024 SF No Dig AS. All rights reserved.