Vinterprodukter

Snøryddingsutstyr av topp kvalitet! Når vinterens iskalde grep nærmer seg, forstår vi viktigheten av å holde eiendommen din trygg og tilgjengelig.

Våre innovative snøryddingsutstyr er designet for å takle de tøffeste vinterutfordringene, og gir deg pålitelige og effektive løsninger for å holde innkjørselen, gangveiene og kommersielle eiendommer fri for snø og is.

Tilbehør

Roterende isknuser

Blue GRYB Roterende isknuser er en innovasjon fra GRYB. Den reduserer bruken av sand og kjemikalier og salt for avising av veier og fortau. Knus is raskt og effektivt med pigg valser og unike design som bruker en optimalisert bredde for hver jobb.

- Knuser opp til 5 cm tykk is
- Utskiftbare valser etter seksjon
- Tillpasser seg automatisk bakkenivå

Spredebøtte

GRYB Sprederskuffen er ideell for å spre tilsetning materialer som grus eller salt på isete overflater og glatte veier. Nå kan du kontrollere alle operasjonene direkte fra førerhuset med maskinstyringhåndtaket! Plukk opp tilsetting materialer direkte med sprederskuffen, uten å måtte bruke et annet maskineri for å fylle skuffen.

- Justering av mengde og retning for spredning
- Spredningskontrollen utføres fra førerhuset
- Anbefalt til salt, sand, og en blanding av små steiner og salt.

Snøplog med omvendingsalternativ

GRYB’s reversibel snøplog er en konvensjonell modell med et bunnmontert blad. Et omvendt blad kan monteres på toppen av snøplogen for å gjøre den reversibel, noe som øker mulighetene for snøryddingsoperasjoner. Med sin høye holdbarhet tilpasser denne snøplogen seg til alle snøryddingsoperasjoner.

- Tilgjengelig i 3 forskjellige modeller
- Boltende slitasjeplater
- Baktrekk
- Lukket topp
- Optimal snørulling

Retningsblad

De innebygde alternativene gjør dette retningsbladet perfekt for å rydde snø fra offentlig vei. Still inn retningen på bladet, og snøen skyves til siden. Denne snøskyveren er utstyrt med et støtdempersystem. Våre snøskyvere er tilgjengelige med valgfrie bakkeutjevnings- og svingsystemer.

- Støtdempersystem
- Tillpasser seg automatisk bakkenivå

© 2024 SF No Dig AS. All rights reserved.